Beroeps­aansprakelijkheid

Verzekerd tegen beroepsfouten

De beroeps­aansprakelijkheids­verzekering beschermt u tegen eventuele beroeps-schadeclaims van opdrachtgevers.

Premie berekenen go
Beroepsaansprakelijkheid

Profiteer direct

  • Bescherming tegen schadeclaims
  • Effectieve manier met geschillen omgaan
  • Wij kennen uw branche
  • Uw reputatie voorop
  • Scherpe premie

Daarom kies je voor ons

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn.

Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Vragen? Wij bellen jou

Laat je telefoonnummer hieronder achter en we bellen je direct terug.


Productinformatie verzekering aansprakelijkheid voor beroepen

Wij weten als grootste online aanbieder voor zzp'ers, ondernemingen en professionals heel goed welke risico's u loopt in uw beroep.

Onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering is speciaal afgestemd op het beschermen van uw onderneming tegen schadeclaims tegen beroepsfouten bij opdrachtgevers.

De verzekering biedt dekking voor de financiële gevolgen van het maken van beroepsfouten. Dit risico verzekert u met de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering.

De goedkoopste

Voor meer dan 160 beroepen en activiteiten bieden wij een 'Pre Priced Proposal' aan. Dat wil zeggen dat u vooraf weet waar u aan toe bent en u kunt desgewenst de goedkoopste beroeps­aansprakelijkheids­verzekering direct online afsluiten.

Omdat wij jaarlijks vele honderden ondernemers verzekeren voor beroepsaansprakelijkheid kunnen wij de premies laag houden. En daarom profiteert u bij Beroepspolis van het beste aanbod. En dat is meestal ook de goedkoopste!

En omdat wij zoveel ondernemers adviseren, hebben wij verstand van de materie. Voor u wel zo'n gerust gevoel dat u zich met uw bedrijf kunt bezighouden. Dan doen wij de risico's!

Direct berekenen  ›
Live chat

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteer je de voorwaarden van onze Privacy Policy.