Bestelauto

Verzeker je bestelauto

Vraag nu de goedkoopste Zelfstandig Zeker bestelautoverzekering aan en je kunt direct verzekerd op weg naar je volgende klant!

Premie berekenen go
bestelautoverzekering

Voordelen

  • Tot wel 50% goedkoper
  • Inclusief ladingschadedekking
  • Snelle schadeafhandeling
  • Direct verzekerd onderweg
  • Online via United Insurance
  • Delta Lloyd is de riscodrager

Daarom kies je voor ons

Jouw bestelauto is net als voor vele duizenden andere zelfstandig ondernemers van vitaal belang.

Zelfstandig Zeker begrijpt als geen ander dat, als je een keer schade hebt met je bestelauto, je zonder zorgen en gedoe zo weer de weg op kunt naar je klanten. Verzeker de ZZP-er!

Vragen? Wij bellen jou

Laat je telefoonnummer hieronder achter en we bellen je direct terug.


Productinformatie bestelautoverzekering

Zelfstandig Zeker brengt de bestelautoverzekering onder via United Insurance. Al ruim 5 jaar online aanbieder van verzekeringen met Delta Lloyd als risicodrager.

De verzekering die bij u past

Op het gebied van bestelautoverzekeringen biedt Zelfstandig Zeker dezelfde dekkingen als bij een personenautoverzekering. U heeft dus de keuze uit een WA dekking, WA beperkt casco en WA volledig casco/all risk.

U kunt de polis uitbreiden met een WA Top- of WA Casco-verzekering tot een zakelijke autoverzekering die past bij uw bedrijfsauto, situatie en budget.

Meer dan vijf bedrijfsauto's verzekeren? Neem dan contact op met één van de specialisten van onze klantenservice.

Dekking ladingschade

Uit onderzoek blijkt dat de aanvullende dekking Ladingschade opvallend minder wordt gesloten dan andere aanvullende dekkingen, terwijl deze dekking voor iedere ondernemer van belang is.

Denk aan een bakkerij die zijn eigen brood naar een afnemer vervoert, een witgoedbedrijf dat spullen bij een klant bezorgt of een aannemer die zijn gereedschappen in de bestelauto meeneemt. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Voor u als ondernemer betekent diefstal, beschadiging of verlies van zijn lading dat u waarschijnlijk uw werk niet kan uitvoeren. En dat betekent simpelweg geen inkomsten.

Uniek aanbod

De dekking Ladingschade is bij Delta Lloyd gewoon binnen de scherp geprijsde bestelautoverzekering af te sluiten. En dit is een goed moment om u hierover te laten informeren door een assurantie adviseur.

Direct berekenen  ›
Live chat

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteer je de voorwaarden van onze Privacy Policy.