Claeren

Want zekerheid telt!

´Risicobeheersers´ is het begrip dat onze expertise het duidelijkst tot uitdrukking brengt. De risico's die u loopt, maken wij voor u inzichtelijk en beheersbaar.

Bezoek website ›
Claeren Risicobeheerders4

Over Claeren

Claeren Risicobeheersers. Sinds 1922 zijn wij onafhankelijke adviseurs en bemiddelaars voor particulieren en het Midden- en Kleinbedrijf op het gebied van onder meer verzekeringen, pensioenen, bedrijfsfinancieringen en andere financiële producten.

Wij adviseren u over de producten die naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en omstandigheden. Daarnaast begeleiden wij o.a. de contacten tussen u en de verzekeringsmaatschappij waar u de verzekeringen onderbrengt, bijvoorbeeld in geval van schade of bij wijziging van de verzekering.

Claeren Risicobeheersers is een dynamisch, onafhankelijk kantoor, telt 38 medewerkers en is werkzaam in heel Nederland maar voornamelijk in de provincie Noord-Brabant.

Claeren Risicobeheersers. Want zekerheid telt.

Contactgegevens Claeren Risicobeheersers

  • Postbus 1900, 5200 BX ´s-Hertogenbosch
  • Parklaan 21E, 1011AC, 5211 JJ ´s-Hertogenbosch
  • 16022809
Bezoek website ›

Immensa netwerk


Vragen? Wij bellen jou

Laat je telefoonnummer hieronder achter en we bellen je direct terug.

Live chat

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteer je de voorwaarden van onze Privacy Policy.