De Witte

Goed verzekerd zijn

De Witte is de grootste onafhankelijke tussenpersoon voor verzekeringen, pensioenen en hypotheken in Noord-Nederland.

Bezoek website ›
De Witte Assurantiën logo

Over De Witte

Van oudsher zijn ze gespecialiseerd in verzekeringen voor mobiliteit en recreatie. Maar door de jaren heen hebben ze zich ontwikkeld tot een veelzijdige financieel dienstverlener met maar één missie: het bieden van gemak en zekerheid aan hun klanten.

De Witte in vogelvlucht

De historie gaat terug tot 1945. In dat jaar begon De Witte Assurantiën als eenmanszaak in Hoogeveen. Inmiddels zijn ze ruim 65 jaar verder. In die tijd zijn zij gegroeid van een kleine eenmanszaak tot een professionele organisatie. Dagelijks werken ruim zeventig vakbekwame adviseurs voor hun klanten. Maar ondanks deze professionalisering en groei zijn ze nooit hun 'roots' uit het oog verloren. Ook is De Witte nog steeds een familiebedrijf: met de derde generatie aan het roer.

De Witte anno nu

Wilt u goed verzekerd zijn? Een transparant en eerlijk hypotheekadvies? Of wellicht een verhelderend advies over uw financiële toekomst? Bij De Witte Assurantiën zit u goed. Zij zijn voortdurend opzoek naar de grenzen van onze dienstverlening. En het liefst gaan ze daar overheen om u nog beter van dienst te zijn.

De meeste van hun klanten wonen in Groningen, Drenthe en Overijssel. In deze regio zijn ze de grootste onafhankelijke tussenpersoon. Onafhankelijk betekent dat ze volledig vrij en naar eigen professioneel inzicht kunnen handelen: ze hebben geen verplichtingen aan verzekeraars en banken. Sommige van hun verzekeringsproducten zijn zo specialistisch dat klanten uit heel Nederland De Witte weten te vinden.

Contactgegevens De Witte

  • Postbus 115, 7900 AC, Hoogeveen
  • Griendtsveenweg 3, 7901 EB, Hoogeveen
Bezoek de website  ›

Immensa netwerk


Vragen? Wij bellen jou

Laat je telefoonnummer hieronder achter en we bellen je direct terug.

Live chat

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteer je de voorwaarden van onze Privacy Policy.