Driekleur

Sterk in Zeeland

Driekleur verzekeringen is een assurantiekantoor met als werkgebied de provincie Zeeland.

Bezoek website ›
Driekleur verzekeringen logo

Over Driekleur

Het bedrijf is voortgekomen uit een samenvoeging van diverse assurantiekantoren in Zeeland, waarvan de oorsprong veelal teruggaat tot in de jaren veertig in de vorige eeuw. Daarmee is Driekleur verzekeringen een echt Zeeuws bedrijf met een diepgewortelde positie in de Zeeuwse samenleving.

Driekleur verzekeringen adviseert klanten op het gebied van financiële dienstverlening en bemiddelt in de uit die adviezen voortvloeiende, voor de klant passende financiële producten.

Zo is Driekleur verzekeringen actief op het gebied van Schadeverzekeringen, Levensverzekeringen, Pensioenen, Hypotheken en aanverwante financiële producten.

De doelgroep bestaat uit zowel de zakelijke klanten als de particuliere klanten. Om haar adviesfunctie goed te kunnen uitoefenen streeft Driekleur verzekeringen nadrukkelijk naar het realiseren van een totaalrelatie met haar klanten.

Driekleur verzekeringen besteedt veel aandacht aan het verbeteren van de kwaliteit van haar dienstverlening o.a. door te voldoen aan alle wettelijke regelingen die voor het assurantiebemiddelingsbedrijf van toepassing zijn (vergunning van de AFM, verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering etc.)

Driekleur verzekeringen is lid van de beroepsorganisaties Adfiz en NVGA, ingeschreven bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH), bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP) en bij de Stichting Financiële Dienstverlening (STFD) en is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID).

Contactgegevens Driekleur

  • Postbus 2290, 4460 MG, Goes
  • Zonnebloemstraat 53, 4461 PK, Goes
Bezoek de website  ›

Immensa netwerk


Vragen? Wij bellen jou

Laat je telefoonnummer hieronder achter en we bellen je direct terug.

Live chat

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteer je de voorwaarden van onze Privacy Policy.