Geerts

Financiële Dienstverleners

Geerts Financiële Dienstverleners is al ruim 60 jaar gespecialiseerd in financiële dienstverlening.

Bezoek website ›
Geerts Financiële Dienstverleners

Over Geerts

Geerts kan putten uit een schat aan ervaring. Geerts levert op de zakelijke en particuliere klant afgestemd advies en beheer op het gebied van verzekeringen, hypotheken, vermogen en pensioenen. Vertrouwen en betrouwbaarheid zijn daarbij kernwoorden. Zij hebben klanten die ons al sinds de start van ons bedrijf trouw zijn.

Dat vertrouwen wordt veelal doorgegeven van generatie op generatie. Geerts is geen prijsvechter maar is altijd alert op prijsontwikkelingen en klantvoordeel. Zij hechten aan specifieke basiswaarden die zich zeker in deze huidige, stormachtige markt, bewezen hebben. Kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en beschikbaarheid zijn voor hun essentieel. De klant staat altijd centraal. Hun core business is hun enige business, zij geloven in het spreekwoord: Schoenmaker, blijf bij je leest.

Juist nu onze sector roerige tijden beleeft, zijn transparantie en maatwerk bij complexe adviestrajecten onmisbare ingrediënten voor een relatie op basis van vertrouwen. Geerts berekent haar klanten precies voor waar de beloning vandaan komt. U weet wat ze verdienen en waarom. Bij hun dus geen mooie praatjes of geheimzinnigheid, u heeft het volste recht op duidelijkheid en openheid. Zij hebben het volste vertrouwen in de toekomst, geloven in hun product en kennen de markt door en door.

Contactgegevens Geerts Financiële Dienstverleners

  • Postbus 85, 4900 AB, Oosterhout
  • Mathildastraat 39, 4901 HC, Oosterhout
  • 12008455
  • 300.005251
Bezoek de website  ›

Immensa netwerk


Vragen? Wij bellen jou

Laat je telefoonnummer hieronder achter en we bellen je direct terug.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteer je de voorwaarden van onze Privacy Policy.