Klap

Makelaars in assurantiën

Klap is sinds 1854 specialist in het verzekeren van bedrijfs- en particuliere risico´s. In hartje Amsterdam.

Bezoek website ›
Klap, makelaars in assurantiën sinds 1854

Over Klap

Klap is een middelgrote assurantiemakelaar - behorend tot de top 50 van Nederland - met korte lijnen en een grote mate van flexibiliteit. Daarnaast hanteren zij een helder en efficiënte werkwijze en hebben een scherp oog voor kwaliteit.

De organisatie

In 1854 plaatste commissionair in assurantiën Coenraad Klap, samen met zijn vennoot Reindert Wilbrordus Helmsing een annonce in alle Amsterdamse couranten. Daarin werd de vestiging van de firma C. Klap aangekondigd. Die zorgde ervoor dat hun cliënten in contact werden gebracht met verzekeringsmaatschappijen en dat grote risico´s verdeeld werden over verschillende partijen op de assurantiebeurs.

What´s in a name?

Met de groei van de afgelopen jaren kwamen vele namen voorbij: Des Bouvrie, Kenter, Koedam, Croese Financieel DienstenCentrum, Windig Assurantieadviseurs, Eurolloyd Verzekeringen, Pensioenadviesbureau Bijvoet en Klap - Des Bouvrie & Bredius. Veel mensen bleven hen echter "Klap" noemen. Daarom hebben zij er voor gekozen om vanaf 2009 met die naam verder te gaan.

Internationaal

Klap werkt ook internationaal, als Open Market Correspondent van Lloyd´s en Member van het makelaarsnetwerk Trust Risk Control. Relaties verwachten van dat zij hun bedrijfsmatige risico´s waar ook ter wereld net zo goed beheren als in Nederland.

Online

Al vele jaren is Klap ook online actief zowel op zakelijk als particulier.

Contactgegevens Klap b.v.

  • Postbus 3957, 1001 AT, Amsterdam
  • La Guardiaweg 84, 1043 DK, Amsterdam
  • 33002950
  • 12018968
Bezoek de website  ›

Kantoren netwerk


Vragen? Wij bellen jou

Laat je telefoonnummer hieronder achter en we bellen je direct terug.

Live chat

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteer je de voorwaarden van onze Privacy Policy.